What's going on?!

Panema has been open for a good three months now. We are grateful for the positive feedback. Thank you! Summer is on the way and we have some really exciting news! 

In the upcoming days we will be opening our tasting room!! And as the weather seems to be getting warmer we are also opening our terrace. A few bumps with bureaucracy, but we should get the tables out before summer is over. heh.

Below some sneak peak photos from our tasting room construction site.

//

Hetki on mennyt, kun blogia on ennätetty päivittää. Puuhaa on piisannut. Panema on ollut auki jo muutaman kuukauden. Takana on monta "meet the brewer" -eventtiä, bisselanseerauksia ja tasting -tilaisuuksia. Iso kiitos kaikille asiakkaille! Valtaosa palautteesta on ollut positiivista, mutta kehitys kehittyy ja hommat etenee.

Sitten uutisiin: Lähipäivinä pääsemme avamaan juuri remontoidun tasting -tilamme! Tilaan mahtuu n.12 asiakasta ja sinne on oma sisäänkänyti sekä oma vessa. Varauksia emme vielä tässä vaiheessa pysty ottamaan, mutta palataan tähänkin. Tasting -tila on kaikkien asiakkaiden käytössä silloin, kun siellä ei ole yksityistilaisuutta. Terassiluvatkin ovat olleet jo tovin työn alla. Par muuttujaa ollu, mutta kohta saadaan pöydätkin ulos ja nauttimaan olutta ulkotiloissa. KesäHesa on täällä!

Alla muutama remppakuva. Kohta kaadetaan seinä ja avataan verhot!